Termeni și condiții

Termeni și condiții

Ultima actualizare la data de 01.09.2021

1. INTRODUCERE 

Prezentul document (împreună cu toate documentele menţionate în acesta) stabileşte termenii şi condiţiile care guvernează utilizarea acestui site web URL https://anamariamarocico.com/  (în continuare „ Site-ul”/ „Site-ul web”).

Vă rugăm să citiţi Termenii și Condițiile, Politica noastră privind modulele cookie şi Politica noastră de confidenţialitate înainte de a utiliza Site-ul web.

Prin accesarea și utilizarea acestui Site web recunoașteți în mod expres caracterul obligatoriu și vă asumați angajamentul de a respecta Termenii și Condițiile şi Politicile privind protecţia datelor. 

2. CINE SUNTEM NOI

S.C. FABRICA DE CULTURA S.R.L. este o companie care oferă servicii de consultanță în domeniul programării neuro-lingvistice. Mai multe detalii găsești aici: https://anamariamarocico.com/about-us/ 

3. PROPRIETATE INTELECTUALĂ 

FABRICA DE CULTURA S.R.L. este proprietarul exclusiv al tuturor drepturilor de proprietate intelectuală referitoare la conținutului Site-ului FABRICA DE CULTURA S.R.L., inclusiv, fără a se limita la, articole, text, fotografii, ilustrații, muzică, clipuri audio și video, mărci comerciale, embleme și modele.

Nicio secțiune din conținutul de proprietate intelectuală al acestui site nu poate fi reprodusă, distribuită sau publicată sub nici o formă sau prin niciun mijloc, fără acordul prealabil scris al FABRICA DE CULTURA S.R.L.. Prin urmare, vizitatorii Site-ului trebuie să înțeleagă și să consimtă să nu modifice, să vândă, să distribuie sau să creeze lucrări/opere/ derivate, pe baza imaginilor și a informațiilor publicate pe acest Site.

4. UTILIZAREA SITE-ULUI NOSTRU WEB 

Prin utilizarea acestui Site web vă obligaţi să ne furnizaţi date corecte în utilizarea website-ului nostru și să dați dovadă de bună credință în utilizarea serviciilor oferite. 

5. DREPTUL NOSTRU DE A MODIFICA ACEŞTI TERMENI 

Avem dreptul de a revizui şi modifica aceşti Termeni în mod ocazional și discreționar. 

Aveţi responsabilitatea de a citi în întregime Termenii și Politicile privind protecția datelor, întrucât aplicabili vor fi Termenii și Politicile privind protecția datelor în vigoare în momentul vizitării Site-ului web, respectiv al selectării serviciilor noastre.

6. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prelucrarea datelor cu caracter personal la nivelul FABRICA DE CULTURA S.R.L. are loc cu respectarea Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE și a legislației naționale în domeniul protecției datelor.

Pentru a cunoaște mai mult detaliile legate de prelucrarea datelor cu caracter personal, vă rugăm să consultați https://anamariamarocico.com/politica-confidentialitate/  și Politica de cookies (hyperlink).

De asemenea pentru orice solicitări sau nelămuriri privind protecția datelor vă rugăm să ne contactați la adresa de email: office@quantumindsnlp.ro.