Obții CLARITATE, Antrenezi FOCUSUL,

Treci la ACȚIUNE

Performance coaching,
consultanță de business și
certificări NLP

Ședință NLP de Breakthrough

Poate că ai mai auzit de acest termen, dar nu știi exact despre ce este vorba. În acest articol îmi doresc să clarific următoarele aspecte:

 • De ce am nevoie de o sesiune NLP de Breakthrough?
 • Ce este și ce înseamnă o ședință NLP de Breakthrough?
 • Ce probleme poți rezolva cu ajutorul unei ședințe NLP de Breakthrough?
 • Ce beneficii obții dintr-o ședință NLP de Breakthrough?
 • De câte ședințe este nevoie? Cât durează o ședință NLP de Breakthrough?

 

De ce am nevoie de o sesiune NLP de Breakthrough?

Dacă ai ajuns aici, atunci probabil că:

 • simți că lipsește ceva în viața ta sau ești nemulțumit de anumite aspecte din ariile vieții tale
 • fie ai devenit conștient de un blocaj care te împiedică să evoluezi spre următoarea etapă pe care ți-o dorești pentru tine sau
 • pur și simplu faci același lucru zi de zi, te simți pe pilot automat și simți că a dispărut sensul.

Te-ai găsit vreodată spunând:

„Mi-aș dori să nu mai pot face …, dar există o parte din mine care …”

Sau

Știu că nu ar trebui … dar pur și simplu nu mă pot abține “.

O sesiune NLP de Breakthrough este orientată spre a te ajuta să realizezi sau să depășești, să crești acea parte a vieții în care te simți incapabil să o faci singur. Te ajută și te susține să depășești un blocaj care te ține în loc și mai apoi îți oferă instrumente care să te conducă spre rezultatul dorit.

„Categoric,‌ ‌imi‌ ‌place‌ ‌mai‌ ‌mult‌ ‌viata‌ ‌de‌ ‌acum‌ ‌decat‌ ‌viata‌ ‌de‌ ‌pe‌ ‌care‌ ‌o‌ ‌traiam‌ ‌inainte‌ ‌de‌ ‌a‌ ‌incepe‌ ‌ procesul‌ ‌de‌ ‌coaching.‌ ‌Traiam‌ ‌foarte‌ ‌mult‌ ‌in‌ ‌trecut‌ ‌si‌ ‌simteam‌ ‌ca‌ ‌mi-am‌ ‌pierdut‌ ‌directia‌ ‌in‌ ‌ceea‌ ‌ce‌ ‌doresc‌ ‌sa‌ ‌fac.‌ ‌Valuri‌ de‌ ‌ganduri‌ ‌ma‌ ‌napadeau‌ ‌si‌ ‌era‌ ‌din‌ ‌ce‌ ‌in‌ ‌ce‌ ‌mai‌ ‌coplesitor.‌ ‌Cu‌ ‌cat‌ ‌incercam‌ ‌sa‌ ‌ma‌ ‌mobilizez,‌ ‌sa‌ ‌fac‌ ‌lucruri,‌ ‌ cu‌ ‌atat‌ ‌mai‌ ‌mult‌ ‌ma‌ ‌adanceam‌ ‌in‌ ‌problema.‌ ‌Imi‌ ‌faceam‌ ‌tot‌ ‌felul‌ ‌de‌ ‌scenarii‌ ‌in‌ ‌minte,‌ ‌care‌ ‌deveneau‌ ‌din‌ ‌ce‌ ‌in‌ ‌ce‌ ‌mai‌ ‌obositoare‌ ‌si‌ coplesitoare.‌ ‌‌A‌ ‌“ma‌ ‌plange”‌ ‌a‌ ‌devenit‌ ‌un‌ ‌lucru‌ ‌normal‌ ‌si‌ ‌obisnuit‌ ‌si‌ ‌vedeti,‌ ‌voi,‌ ‌asta‌ ‌ma‌ ‌impiedica‌ ‌sa‌ ‌am‌ ‌ claritate.‌ ‌Aveam‌ ‌impresia‌ ‌ca‌ ‌toata‌ ‌lumea‌ ‌e‌ ‌impotriva‌ ‌mea,‌ ‌eram‌ ‌incordata‌ ‌si‌ ‌obosita‌ ‌de‌ ‌a‌ ‌duce‌ ‌pe‌ ‌umeri‌ ‌ toooata‌ ‌acea‌ ‌povara.‌ ‌ Pana‌ ‌intr-o‌ ‌zi‌ ‌cand‌ ‌am‌ ‌avut‌ ‌curajul‌ ‌sa‌ ‌spun‌ ‌STOP‌‌,‌ ‌sa‌ ‌iau‌ ‌legatura‌ ‌cu‌ ‌Anamaria‌ ‌Marocico‌ ‌in‌ ‌ vederea‌ ‌inceperii‌ ‌procesului‌ ‌de‌ ‌coaching.‌ ‌ Acum‌ ‌ma‌ ‌felicit.!‌ ‌A‌ ‌fost‌ ‌cea‌ ‌mai‌ ‌buna‌ ‌alegere‌ ‌si‌ ‌una‌ ‌dintre‌ ‌cele‌ ‌mai‌ ‌bune‌ ‌investitii‌ ‌in‌ ‌procesul‌ ‌ meu‌ ‌de‌ ‌maturizare,‌ ‌dezvoltare‌ ‌personala‌ ‌si‌ ‌profesionala.‌”
Corina POP

Ce este și ce înseamnă o ședință NLP de Breakthrough?

S-ar putea să existe multe domenii din viața ta în care deja ai mult succes, dar s-ar putea să existe și alte domenii în care nu ai atins succesul pe care ți l-ai dorit sau pe care l-ai visat.

O ședință NLP de Breakthrough este o modalitate rapidă de a lucra pe acele domenii în care ai dori să rezolvi o anumită problemă sau să obții un succes mai mare.

Fie că ai un blocaj, fie că vrei să treci la următorul nivel în viața ta, această sesiune este special concepută pentru tine și pentru rezolvarea situației tale actuale. 

O sesiune NLP de Breakthrough înseamnă că vom lucra împreună cu cele mai moderne și inovative instrumente pentru a realiza schimbări importante în viața ta personală sau profesională. Iar dacă nu ești sigur în prezent de direcția în care dorești să te deplasezi, te va ajuta să îți setezi obiective clare și ușor de atins. 

Este o modalitate rapidă de training NLP în care este vorba despre tine și în care vom elimina blocajele, credințele și deciziile limitative astfel încât să poți să eliberezi bagajul emoțional negativ din trecut și să înaintezi în viață în direcția dorită și aleasă de tine.

„Draga Anamaria, inainte sa vin la tine la coaching am avut o idee despre coaching, dar acum dupa ce am fost la 4 intalniri cu tine imi dau seama ca ce stiam inainte despre coaching era numai varful icebergului. Stiam ca am anumite blocaje mentale care se manifestau in anumite situatii si de care vroiam sa scap si m-ai ajutat sa scap de ele. Insa partea cea mai tare a fost cand am descoperit impreuna blocaje de care nu eram constient, care odata scoase la lumina parca au disparut de pe o zi la alta. Dupa prima sesiune am inceput sa respir fizic mai usor, nu as fi crezut ca am in cap blocaje care ma afecteaza fizic asa de tare, eu care ma consideram intotdeauna un om echilibrat si fara probleme din astea :). Acum dupa 4 sesiuni ajung in anumite situatii in care inainte ma pierdeam sau ma enervam acum sunt super relaxat si prezent in moment. Parca totul a devenit mult mai clar, mult mai focusat. Consider ca fiecare persoana care vrea sa obtina in viata asta ceva mai mult decat sa supravietuieasca de pe o zi pe alta are nevoie de un coach si are nevoie de un coach bine pregatit, exact ca si tine. Multumesc frumos!”
Botond Peres

Ce probleme poți rezolva cu ajutorul unei ședințe NLP de Breakthrough?

O sesiune NLP de Breakthrough este ideală pentru:

 • Rezolvarea problemelor blocajelor/ problemelor emoționale
 • Îmbunătățirea încrederii în sine
 • Îmbunătățirea dezvoltării și progresului carierei și / sau schimbarea carierei
 • Depășirea blocajelor în orice arie a vieții: relații, carieră, familie, sănătate și bunăstare, spiritualitate, prosperitate
 • Pentru un audit aprofundat al performanței mentale pentru realizarea în domeniul sportiv
„A fost de fapt vorba despre a înțelege și a privi altfel lucrurile din viața mea, de a-mi clarifica eu mie ce vreau și ce am de făcut ca să ajung acolo, înlăturând lucruri și obiceiuri care nu îmi sunt de folos și alegând să mă concentrez pe acele aspecte, acțiuni, comportamente, idei și mentalități care mi se potrivesc și îmi sunt utile. Prin intermediul Anei și datorită ei, am ALES să ies sau, mai bine zis, să îmi lărgesc zona de confort. Am ajuns să fac lucruri de care înainte mă temeam să le fac sau care îmi ridicau probleme. Ba mai mult, am ajuns să realizez că de fapt puteam să le fac și înainte foarte bine, doar că nu le făceam pentru că alesesem să cred că nu sunt suficient de bună pentru asta. Lucrând cu Ana, am schimbat multe convingeri limitatoare pe care le aveam, le-am anulat și le-am înlocuit cu altele benefice pentru mine. Cred că asta este de fapt cel mai important lucru pentru mine din acest proces de coaching.”
Larisa Carmen Pop

Ce beneficii obții dintr-o ședință NLP de Breakthrough?

 • Elimini din viața ta amânarea și autosabotajul.
 • Crești încrederea de sine, performanța în muncă, motivația, eficiența.
 • Înveți să iei decizii bune ușor și fără efort.
 • Îmbunătățești gestionarea timpului, a relațiilor, a energiei.
 • Te eliberezi de bagajul emoțional, credințele și convingerile limitative care dăunează corpului și sănătății în general.
 • Te ajută să descoperi, evaluezi și să aliniezi valorile tale interne, motivațiile tale, pentru a fi în congruență cu obiectivele și comportamentul tău. 
 • Înveți să-ți stabilești Obiective SMART care te vor ajuta să atingi succesul constant în viața ta.
 • Dezvolți un sentiment de echilibru interior, acceptare de sine, motivație și direcție.
Procesul cuprinde 7 pasi:
 • Modul în care ne vom uita la primul pas este: ”Îmi asum responsabilitatea pentru unde sunt ACUM”;
 • Modul în care ne vom uita la al doilea pas este: ” Clarific Valorile/Motivaţiile interioare”;
 • Modul în care ne vom uita la al treilea pas este: ”Pun pe hârtie, ce este ceea ce vreau să obţin”;
 • Modul în care ne vom uita la al patrulea pas: ” Curăţ/dizolv orice amintire, convingere sau emoţie care nu este congruentă cu ceea ce vreau”;
 • Modul în care ne vom uita la al cincilea pas este: ”Programează-ţi viitorul în aşa fel încât să creezi obiective, sens şi scop pentru tine”;
 • Modul în care ne vom uita la cel de-al şaselea pas: ” Aliniază-ţi gândurile cu valorile tale”;
 • Modul în care ne vom uita la cel de-al şaptelea pas: ”Fii 100% prezent în ce vrei să obţii”;

De câte ședințe este nevoie? Cât durează o ședință NLP de Breakthrough?

Pentru că utilizăm tehnologii și instrumente moderne și printre cele mai puternice din lume în dezvoltarea personală, cum ar fi NLP, Time Line Therapy® și procesele de Creating Your Future®, vei fi plăcut surprins să descoperi că pentru a rezolva cele mai multe probleme este de ajuns o singură ședință

Totuși, timpul poate varia. Abia în momentul în care avem toate informațiile putem estima mai exact. În general ia-ți  între 6 și 8 ore pentru a duce la bun sfârșit procesul.

Această ședință de coaching cu NLP  1 la 1 nu este pentru tine dacă: 
 • Nu ești dispus să fii responsabil pentru cine ești; 
 • Nu ești dispus să cunoști cum să comunici ceea ce gândești, 
 • Nu ai timp niciodată; 
 • Nu vrei să faci o schimbare; 
 • Crezi că este doar o altă ședință din care nu vei mai afla mare lucru pentru că tu deja le știi pe toate;

Ești conștient în interiorul tău că ești mai mult decât comportamentul sau situația ta actuală, nu-i așa? 

Atunci, ești gata să renunți la lucrurile care te-au reținut în trecut și gata pentru noul TU?

Pentru a te convinge ca e pentru tine.

Investitia ta: 790 Euro

Despre Mine

Eu sunt Anamaria Marocico, persoana care te conectează pe tine, cel din exterior, cu tine cel din interior.
 • Performance Business Coach
 • NLP Trainer (Programare Neuro-Lingvistică)
 • Master Practician în Time Line Therapy™ și Hipnoza

De-a lungul carierei mele, am trecut de la regizor de teatru la consultant de marketing și jurnalist. Toate aceste joburi le-am făcut cu pasiune pentru oameni, dragoste pentru ei și dorința de a înțelege alegerile pe care le fac în viață.

Am avut oportunitatea de a mă conecta cu oameni din diferite arii și am descoperit cum putem influența în mod conștient ce se întâmplă în viața noastră. Am înțeles cum oamenii influențează oameni, cum informația este transmisă și cum această informație poate influența acțiunile noastre și comportamentele noastre.

Pasiunea pentru cunoaștere m-a adus în contact cu Programarea Neuro-Lingvistică, școală care mi-a oferit toate instrumentele necesare pentru a dezvolta programe de succes pentru aceia dintre noi care își doresc să creeze echilibru și bunăstare în viață.

Aceste instrumente ne ajută să obținem acele obiective pe care ni le-am setat pentru noi înșine, indiferent că sunt de ordin material, spiritual sau pur și simplu de a trăi o viață mai bună.

Și de atunci, mi-am găsit locul și direcția în viață. Am absolvit cu entuziasm toate nivelurile de certificare NLP, acum fiind trainer și coach de NLP acreditat de către The American Board of Neuro Linguistic Programming. M-am specializat în zona de business, fiind locul unde “mă simt acasă”.

COLABOREAZĂ CU MINE

Am fost curioasă întotdeauna să descopăr de ce facem ceea ce facem și care este motivația din spatele realizărilor noastre. M-a pasionat dintotdeauna să ajut oamenii să își descopere potențialul, să își depășească blocajele și să realizeze succes și bunăstare în viața, cariera sau business-urile lor.

Sunt omul care te ajută să deschizi ochii şi să-ți imaginezi idealul. Te ajut şi te îndrum spre deblocarea succesului interior, fiindcă îți dezvolți flexibilitatea și tăria emoțională pentru a răspunde în mod corespunzător și creativ la evenimente și schimbările care se produc în carieră și în viața ta.

Te învăţ cum să gestionezi cu succes stări emoționale și cum să alegi conștient starea care se potrivește contextului în care te afli.

Lucrând cu mine, poţi deveni exemplul care aliniază valorile în mediul tău. Împreună găsim soluţii clare și integritate în tot ceea ce faci.

Fiindcă ştiu cât de importante sunt valorile tale şi fiindcă ştiu cât de important este pentru tine să ai un business, o carieră şi o viaţă conform potenţialului tău, îţi ofer acces la strategii de succes, ecologice și în congruență cu valorile tale.

Cel mai mult îmi place că vei face schimbări și vei descoperi că realizarea obiectivelor este un proces ușor și fără efort.

Sunt omul care te conectează pe tine cel de la exterior cu tine cel din interior.

Pentru a te convinge ca e pentru tine.

Ce spun oamenii care au colaborat cu mine

„Nu ma foloseam de posibilitatile din viata mea. Ma invarteam in jurul cozii. Munceam ca sa nu gandesc. Ma simteam pierdut in spatiu. Prima intalnire one-on-one? Nu am inteles mai nimic din vorbe, dar intrebarile m-au bulversat. Dupa prima constientizare, care erau de fapt doua, deodata, mi-am dat seama ca nu functionez bine, pentru ca nu functionez pe principiile mele. Acum ma simt Eliberat. Mai constient. Cu mai multe placeri zilnice, gasesc in fiecare zi placere in ceva nou. A inceput aventura. Faptic, nu am schimbat nimic. Si nici nu vreau pana cand nu-mi clarific gandurile. Nu are rost. Dar am introdus treptat anumite practici invatate: feedback la evenimentele negative, scopuri si pentru mici activitati, si cel mai important: sa ma intreb daca imi foloseste sau nu, daca chiar conteaza pentru mine, este sau nu important pentru mine – orice.”
Raul Huros

Pentru a te convinge ca e pentru tine.