Descoperă convingerile oamenilor de succes 

Înscrie-te acum și primește gratuit un curs în valoare de 700€

.

Simți că trăiești o viață ce nu îți aparține?

 Te simți blocat/ă, cu multe îndatoriri și sarcini?

 Zilele tale sunt mereu la fel: copii, muncă și treburi casnice?

Mergi la un loc de muncă care îți oferă siguranța zilei de mâine, dar nu te împlinește?

Te-ai întrebat vreodată: „Oare cum gândesc oamenii de succes?”, „Cu ce sunt ei diferiți?

businessman
nlp-coach

Oamenii de succes dețin un set de convingeri, asumpții convenabile dacă vrei, care odată integrate, lucrează în favoarea lor, pe când marea majoritatea dintre noi funcționăm pe principii și valori care nu ne folosesc sau care ajung să ne saboteze în drumul nostru spre a obține ceea ce ne dorim. 

Convingerile noastre, credințele și valorile noastre sunt despre tot ceea ce credem despre noi, despre ceilalți, despre lume și viață, în general. Toate acestea devin filtrul prin care ne percepem realitatea și în funcție de aceste filtre ne creăm propria poveste de viață și accesul la oportunități și resurse sau ajungem să ne sabotăm succesul.

Care sunt aceste convingeri pe care se bazează oamenii de succes?

Pentru că îmi doresc ca toți oamenii să își atingă potențialul, am creat acest mini curs gratuit în care împărtășesc cu tine aceste secrete ce îți pot oferi o viață mai bună!

.

Ce beneficii și rezultate vei obține dacă participi la acest curs gratuit?

.

cum se desfășoară cursul?

Cursul vine în ajutorul tău dacă dorești să-ți descoperi potențialul și să parcurgi această călătorie interioară cât mai ușor posibil. 

Te invit alături de mine într-o secvență de 10 mail-uri în care vei descoperi presupozițiile NLP-ului. Acestea sunt asumpții convenabile care odata insusite si aduse in realitatea ta, în business-ul tău si în relațiile tale te propulseaza in grupul celor 1%.

success

Fiecare dintre noi are un potențial extraordinar dar cati suntem constienti de el?

Constientizarea lui inseamna accesarea lui si trecerea la urmatorul nivel.

Tot ceea ce trebuie să facem este să ridicăm acele văluri care țin potențialul închis și fiecare dintre noi putem să avem acces la propriile resurse magnifice și să atingem rezultatele pe care dorim să le atingem.

In fiecare e-mail vei primi câte 2 principii pe care se bazează oamenii de succes pentru ca tu să ai timp să le procesezi,reflectezi asupra lor și apoi să le integrezi în viața ta.

Cum ridicăm vălul?

Te înscrii la curs

Începi să înțelegi noi perspective

Devii exemplu pentru familie prin noile tale convingeri

Crești performanța în muncă, motivația, eficiența.

Alege să investești în tine, este singura investiție pe care nu o poți pierde indiferent ce se întâmplă în viața ta!

.
„A fost de fapt vorba despre a înțelege și a privi altfel lucrurile din viața mea, de a-mi clarifica eu mie ce vreau și ce am de făcut ca să ajung acolo, înlăturând lucruri și obiceiuri care nu îmi sunt de folos și alegând să mă concentrez pe acele aspecte, acțiuni, comportamente, idei și mentalități care mi se potrivesc și îmi sunt utile. Prin intermediul Anei și datorită ei, am ALES să ies sau, mai bine zis, să îmi lărgesc zona de confort. Am ajuns să fac lucruri de care înainte mă temeam să le fac sau care îmi ridicau probleme. Ba mai mult, am ajuns să realizez că de fapt puteam să le fac și înainte foarte bine, doar că nu le făceam pentru că alesesem să cred că nu sunt suficient de bună pentru asta. Lucrând cu Ana, am schimbat multe convingeri limitatoare pe care le aveam, le-am anulat și le-am înlocuit cu altele benefice pentru mine. Cred că asta este de fapt cel mai important lucru pentru mine din acest proces de coaching.”​

Acest curs nu este pentru tine dacă:

„Categoric,‌ ‌imi‌ ‌place‌ ‌mai‌ ‌mult‌ ‌viata‌ ‌de‌ ‌acum‌ ‌decat‌ ‌viata‌ ‌de‌ ‌pe‌ ‌care‌ ‌o‌ ‌traiam‌ ‌inainte‌ ‌de‌ ‌a‌ ‌incepe‌ ‌ procesul‌ ‌de‌ ‌coaching.‌ ‌Traiam‌ ‌foarte‌ ‌mult‌ ‌in‌ ‌trecut‌ ‌si‌ ‌simteam‌ ‌ca‌ ‌mi-am‌ ‌pierdut‌ ‌directia‌ ‌in‌ ‌ceea‌ ‌ce‌ ‌doresc‌ ‌sa‌ ‌fac.‌ ‌Valuri‌ de‌ ‌ganduri‌ ‌ma‌ ‌napadeau‌ ‌si‌ ‌era‌ ‌din‌ ‌ce‌ ‌in‌ ‌ce‌ ‌mai‌ ‌coplesitor.‌ ‌Cu‌ ‌cat‌ ‌incercam‌ ‌sa‌ ‌ma‌ ‌mobilizez,‌ ‌sa‌ ‌fac‌ ‌lucruri,‌ ‌ cu‌ ‌atat‌ ‌mai‌ ‌mult‌ ‌ma‌ ‌adanceam‌ ‌in‌ ‌problema.‌ ‌Imi‌ ‌faceam‌ ‌tot‌ ‌felul‌ ‌de‌ ‌scenarii‌ ‌in‌ ‌minte,‌ ‌care‌ ‌deveneau‌ ‌din‌ ‌ce‌ ‌in‌ ‌ce‌ ‌mai‌ ‌obositoare‌ ‌si‌ coplesitoare.‌ ‌‌A‌ ‌“ma‌ ‌plange”‌ ‌a‌ ‌devenit‌ ‌un‌ ‌lucru‌ ‌normal‌ ‌si‌ ‌obisnuit‌ ‌si‌ ‌vedeti,‌ ‌voi,‌ ‌asta‌ ‌ma‌ ‌impiedica‌ ‌sa‌ ‌am‌ ‌ claritate.‌ ‌Aveam‌ ‌impresia‌ ‌ca‌ ‌toata‌ ‌lumea‌ ‌e‌ ‌impotriva‌ ‌mea,‌ ‌eram‌ ‌incordata‌ ‌si‌ ‌obosita‌ ‌de‌ ‌a‌ ‌duce‌ ‌pe‌ ‌umeri‌ ‌ toooata‌ ‌acea‌ ‌povara.‌ ‌ Pana‌ ‌intr-o‌ ‌zi‌ ‌cand‌ ‌am‌ ‌avut‌ ‌curajul‌ ‌sa‌ ‌spun‌ ‌STOP‌‌,‌ ‌sa‌ ‌iau‌ ‌legatura‌ ‌cu‌ ‌Anamaria‌ ‌Marocico‌ ‌in‌ ‌ vederea‌ ‌inceperii‌ ‌procesului‌ ‌de‌ ‌coaching.‌ ‌ Acum‌ ‌ma‌ ‌felicit.!‌ ‌A‌ ‌fost‌ ‌cea‌ ‌mai‌ ‌buna‌ ‌alegere‌ ‌si‌ ‌una‌ ‌dintre‌ ‌cele‌ ‌mai‌ ‌bune‌ ‌investitii‌ ‌in‌ ‌procesul‌ ‌ meu‌ ‌de‌ ‌maturizare,‌ ‌dezvoltare‌ ‌personala‌ ‌si‌ ‌profesionala.‌”
Corina Pop
.

Despre mine

Eu sunt Anamaria Marocico, persoana care te conectează pe tine, cel din exterior, cu tine cel din interior.

Performance Business Coach
NLP Trainer (Programare Neuro-Lingvistică)
Master Practician în Time Line Therapy™ și Hipnoza

De-a lungul carierei mele, am trecut de la regizor de teatru la consultant de marketing și jurnalist. Toate aceste joburi le-am făcut cu pasiune pentru oameni, dragoste pentru ei și dorința de a înțelege alegerile pe care le fac în viață.

Am avut oportunitatea de a mă conecta cu oameni din diferite arii și am descoperit cum putem influența în mod conștient ce se întâmplă în viața noastră. Am înțeles cum oamenii influențează oameni, cum informația este transmisă și cum această informație poate influența acțiunile noastre și comportamentele noastre.

Pasiunea pentru cunoaștere m-a adus în contact cu Programarea Neuro-Lingvistică, școală care mi-a oferit toate instrumentele necesare pentru a dezvolta programe de succes pentru aceia dintre noi care își doresc să creeze echilibru și bunăstare în viață.

Aceste instrumente ne ajută să obținem acele obiective pe care ni le-am setat pentru noi înșine, indiferent că sunt de ordin material, spiritual sau pur și simplu de a trăi o viață mai bună.

Și de atunci, mi-am găsit locul și direcția în viață. Am absolvit cu entuziasm toate nivelurile de certificare NLP, acum fiind trainer și coach de NLP acreditat de către The American Board of Neuro Linguistic Programming. M-am specializat în zona de business, fiind locul unde “mă simt acasă”.

„Draga Anamaria, inainte sa vin la tine la coaching am avut o idee despre coaching, dar acum dupa ce am fost la 4 intalniri cu tine imi dau seama ca ce stiam inainte despre coaching era numai varful icebergului. Stiam ca am anumite blocaje mentale care se manifestau in anumite situatii si de care vroiam sa scap si m-ai ajutat sa scap de ele. Insa partea cea mai tare a fost cand am descoperit impreuna blocaje de care nu eram constient, care odata scoase la lumina parca au disparut de pe o zi la alta. Dupa prima sesiune am inceput sa respir fizic mai usor, nu as fi crezut ca am in cap blocaje care ma afecteaza fizic asa de tare, eu care ma consideram intotdeauna un om echilibrat si fara probleme din astea :). Acum dupa 4 sesiuni ajung in anumite situatii in care inainte ma pierdeam sau ma enervam acum sunt super relaxat si prezent in moment. Parca totul a devenit mult mai clar, mult mai focusat. Consider ca fiecare persoana care vrea sa obtina in viata asta ceva mai mult decat sa supravietuieasca de pe o zi pe alta are nevoie de un coach si are nevoie de un coach bine pregatit, exact ca si tine. Multumesc frumos!”
Botond Peres

Colaborează cu mine

Am fost curioasă întotdeauna să descopăr de ce facem ceea ce facem și care este motivația din spatele realizărilor noastre. M-a pasionat dintotdeauna să ajut oamenii să își descopere potențialul, să își depășească blocajele și să realizeze succes și bunăstare în viața, cariera sau business-urile lor.

Sunt omul care te ajută să deschizi ochii şi să-ți imaginezi idealul. Te ajut şi te îndrum spre deblocarea succesului interior, fiindcă îți dezvolți flexibilitatea și tăria emoțională pentru a răspunde în mod corespunzător și creativ la evenimente și schimbările care se produc în carieră și în viața ta.

Te învăţ cum să gestionezi cu succes stări emoționale și cum să alegi conștient starea care se potrivește contextului în care te afli.

Lucrând cu mine, poţi deveni exemplul care aliniază valorile în mediul tău. Împreună găsim soluţii clare și integritate în tot ceea ce faci.

Fiindcă ştiu cât de importante sunt valorile tale şi fiindcă ştiu cât de important este pentru tine să ai un business, o carieră şi o viaţă conform potenţialului tău, îţi ofer acces la strategii de succes, ecologice și în congruență cu valorile tale.

Cel mai mult îmi place că vei face schimbări și vei descoperi că realizarea obiectivelor este un proces ușor și fără efort.

Sunt omul care te conectează pe tine cel de la exterior cu tine cel din interior.

Investiția ta

0 Lei!

.

Ce spun oamenii care au colaborat cu mine

„Nu ma foloseam de posibilitatile din viata mea. Ma invarteam in jurul cozii. Munceam ca sa nu gandesc. Ma simteam pierdut in spatiu. Prima intalnire one-on-one? Nu am inteles mai nimic din vorbe, dar intrebarile m-au bulversat. Dupa prima constientizare, care erau de fapt doua, deodata, mi-am dat seama ca nu functionez bine, pentru ca nu functionez pe principiile mele. Acum ma simt Eliberat. Mai constient. Cu mai multe placeri zilnice, gasesc in fiecare zi placere in ceva nou. A inceput aventura. Faptic, nu am schimbat nimic. Si nici nu vreau pana cand nu-mi clarific gandurile. Nu are rost. Dar am introdus treptat anumite practici invatate: feedback la evenimentele negative, scopuri si pentru mici activitati, si cel mai important: sa ma intreb daca imi foloseste sau nu, daca chiar conteaza pentru mine, este sau nu important pentru mine – orice.”
Raul Huros