Ce obții urmând aceste module online?

Obții libertatea de a crea, de a fi creatorul vieții tale. Faci trecerea de la un mindset care nu-ți servește la mindsetul de antreprenor cu viziune.

Observi oamenii din jurul tău și ajungi să comunici cu ei pe limba lor, creând contexte win-win.

Înveți procese, instrumente de NLP, pentru a știi cum să colaborezi cu alte businessuri, obținând rezultate bune pentru toți cei implicați.

Aceste module de coaching online sunt construite special pentru tine.

Ne interesează rezultatele tale, vrem să fii acel antreprenor care are rezultate, își transformă pasiunea în business și creează profitabilitate.

Cu ajutorul lor, îți creezi echipa de care ai nevoie, ai instrumente pentru a îți implementa planul de afaceri, câștigi resurse să depășești orice impedimente îți apar în cale.

Modulul 1: Metaprograme

Înveți cum să gândești ce vrei să gândești

Preț 49 EUR

Metaprogramele determină calitatea experiențelor noastre și sunt tipare care stau la baza direcției în care merge interesul și atenția noastră. Ele oferă continuitate experiențelor noastre și sunt unul dintre elementele fundamentale pe care se bazează personalitatea noastră. Sunt profund subconștiente.

Metaprogramele determină modul în care analizăm și ne uităm la lume, cum distorsionăm, ștergem și generalizăm informațiile pe care le primim prin simțurile noastre, precum și în ce mod accesăm amintiri și pe ce ne concentrăm atunci când le accesăm.

A-ți cunoaște metaprogramele și a cunoaște metaprogramele altor persoane te poate ajuta să prezici acțiunile persoanelor din jurul tău. Le poți utiliza pentru a ajuta oamenii să producă beneficii în viața lor și, inclusiv a ta.

Modulul 2: Valori

Înveți de ce gândești ceea ce gândești

Preț 49 EUR

Valorile noastre sunt responsabile de motivația noastră și în același timp de comportamentele noastre. Tot ceea ce suntem dispuși să facem sau nu este în relație cu valorile noastre individuale. Valorile noastre sunt determinate individual. Acestea pot fi descoperite, schimbate și reorganizate.

Totuși valorile noastre formează baza sistemului nostru de credințe și operează în mare la nivel subconstient, așadar în mod automat. Un lucru este sigur, ele determină calitatea pe care o dăm vieții noastre și influențează modul în care interactionăm și comunicăm.

Dacă ar fi să fim total congruenți în ceea ce facem, și să facem în acord cu valorile noastre, și aliniați cu noi înșine, obiectivele noastre ar fi mult mai ușor de obținut.

Modulul 3: Obiective

Înveți să ai tot ceea ce vrei

Preț 24.99 EUR

Obiectivele ne susțin să mergem cu claritate și rapiditate înspre ceea ce ne dorim. În momentul în care știm ceea ce vrem și avem definite cât mai multe detalii legate de acel lucru, a îl obține e ușor.

Toți avem Mintea Conștientă și avem mintea noastră subconștientă, care sunt în comunicare una cu cealaltă. Comunicarea eficientă între cele două este foarte importantă pentru a reuși să ne atingem obiectivele pe care ni le dorim. Aceasta pentru că mintea noastră conștientă este ceea care setează obiectivul, our goal setter și mintea noastră subconștientă este cea care obține obiectivul (goal getter).

Tehnicile pentru setarea obiectivelor te ajută să definești ceea ce vrei și să îți transfomi visurile în obiective și obiectivele în realitate. A îți seta și a îndeplini obiectivele te transformă în persoana în care îți dorești să devii, îți oferă încrederea că poți obține orice îți dorești și evident te duce acolo unde vrei să mergi.

Modulul 4: Rapport

Înveți să comunici cu oricine vrei

Preț 24.99 EUR

A face Rapport cu audiența este o abilitate pe care o stăpânesc cei mai buni comunicatori. Indiferent dacă comunicați unu la unu, sau în grupuri și indiferent dacă comunicarea se produce în business, vânzări sau terapie, Rapportul este un proces foarte important.

Rapportul este despre ce faci astfel încât ceea ce comunici este primit și acceptat fără critică de către oamenii cu care tu comunici. Ce face el este că permite ca ceea ce comunici să meargă direct către mintea subconștientă a celui din fața ta. Și astfel tu îți transmiți eficient mesajul către cealaltă persoană.

Doar 7% din comunicare sunt cuvintele pe care le folosim, 38% din comunicare este dată de tonul vocii și un procent și mai mare, de 55% din comunicare este dată de fiziologie. Odată ce știi cum să faci Rapport într-o conversație, creezi acord prin tot ceea ce transmiți, prin ceea ce spui, prin cum o spui sau prin gesturile folosite.

Modulul 5: Acuitate senzorială

Înveți să vezi ceea ce alții nu văd

Preț 24.99 EUR

Acuitatea Sezorială este o abilitate esențială a comunicatorilor de succes. Mai specific, este abilitatea de a-i observa pe ceilalți, o abilitate pe care când o folosesti, poți spune exact ce se intamplă cu interlocutorul tău și dacă mesajul tău este receptionat și acceptat.

Imaginează-ți că ești într-o negociere, și undeva periferic observi persoana care ia decizia citind contractul și făcând, pentru o fracțiune de secundă, o grimasă. Acuitatea senzoriala te va ajuta să observi reacțiile celorlalți și să ajustezi ceea ce spui pentru a întâmpina obiecțiile înainte să fie exprimate verbal.

Procesul de acuitate senzorială ne oferă indicațiile majore despre modul în care comunicarea noastră va duce la rezultatele dorite sau nedorite. Cu toții avem abilitatea de a înmagazina informații despre lumea din jurul nostru. Exersând acuitatea senzorială, poți să îți dezvolți o putere fantastică de observație și să începi să vezi multe lucruri pe care alții nu le văd. Poți să observi schimbări minuscule de comportament, de stare sau fizionomie.

Modulul 6: Tiparele Ochilor

Înveți să înțelegi ce se întâmplă în mintea celorlalți

Preț 24.99 EUR

Atunci când oamenii gândesc și vorbesc, aceștia își mișcă ochii în ceea ce este cunoscut ca Harta Tiparelor Ochilor. Ochii noștrii joacă un rol important în procesul de comunicare. Mișcările oculare reflectă încercările persoanei de a accesa informațiile interne stocate sau generate.

Când o persoană se duce ”înăuntru” pentru a găsi o amintire sau pentru a crea un gând nou, acest lucru este vizibil prin direcția în care se uită.

Înțelegerea și interpretarea tiparelor ochilor ne oferă indicii despre ceea ce gândește persoana din fața noastră, dacă vede sau aude ceva în gândul ei, dacă analizează ceea ce spui sau se gândește la ceea ce simte.

Când știi tiparele ochilor, îți este simplu să vorbești pe limba interlocutorului tău, să îl cunoști mai bine, să ai mai multe detalii despre ceea ce se întâmplă în mintea lui.

Cumpara cele 6 module împreună și
beneficiezi de un pret special.

197.96 EUR 168 EUR

Cum accesezi programul online de coaching?

Cumpără orice modul și primești acces la el pe platforma Quantum Minds. Ai posibilitatea să îl faci oricând vrei tu, în confortul casei tale sau la birou.

Mergi în ritmul tău, fie că îl vei parcurge tot o dată sau îl împarți în calupuri potrivite calendarului tău.

Regulat, beneficiezi de un workshop cu mine, Anamaria, în care discutăm răspunsuri, remarci și constientizarile avute pe parcursul cursului. Și, mai mult decât atât, ai ocazia să îți validezi ce ai înteles și ce ai reușit să pui în practică din curs.

Stai aproape! Te contactăm pe mail și te anunțăm când dăm startul workshopului.

Povești de succes


După coaching, ajung în anumite situații în care înainte mă pierdeam sau mă enervam acum sunt super relaxat și prezent în moment. Parcă totul a devenit mult mai clar, mult mai focusat. Consider că fiecare persoană care vrea să obțină în viața aceasta ceva mai mult decât să supravietuiească de pe o zi pe alta are nevoie de un coach și are nevoie de un coach bine pregatit, exact ca si Anamaria.

Botond Peres – Lab36 Solutions

Cu fiecare sesiune de coaching, simt tot mai mult că acest proces mă ajută, tocmai pentru că văd rezultatele. Am înterupt comportamente care nu îmi aduceau nici un beneficiu, sunt încrezatoare în forțele proprii și am înteles că în fiecare clipă sunt cea mai bună versiune a mea, am claritate, am focus în activitatea mea zilnică. Din trecut, mi-am luat învățămintele de care am nevoie și nu mai trăiesc acolo, trăiesc prezentul și am obiective realizabile pentru viitor.

Toți oamenii din jurul meu s-au schimbat sau… oare eu m-am schimbat? Și ca urmare schimbarea perceptiei mele și a ceea ce transmit face ca eu să văd, să aud și să simt diferit?

Corina Pop – Personal trainer, Nutritionist, Life Coach

Sunt mult mai încrezatoare că reușesc să fac alegerile potrivite mie, că rămân calmă, analizez și aleg conform cu valorile mele.

Ziua mea este organizată. Aleg să fac lucrurile care mă ajută să cresc, să fiu un exemplu bun pentru copiii noștri.

Sunt disciplinată în a face sport, în a manca sanatos, în a face lucrurile cât de bine se poate în situația prezentă. Am conștientizat că e la mine să aleg, să îmi conduc viața, aleg cum mă comport pe baza a ce e important pentru mine. În functie de asta decid atât pe plan personal, cât și profesional.

Kinga Bernadett Badeanca – BDK Catina Bio

Prin intermediul Anei și datorita ei, am ALES sa ies sau, mai bine zis, să îmi lărgesc zona de confort. Am ajuns să fac lucruri de care înainte mă temeam să le fac sau care îmi ridicau probleme. Ba mai mult, am ajuns să realizez că de fapt puteam să le fac și înainte foarte bine, doar că nu le făceam pentru că alesesem să cred că nu sunt suficient de bună pentru asta.

Lucrând cu Ana, am schimbat multe convingeri limitatoare pe care le aveam, le-am anulat și le-am înlocuit cu altele benefice pentru mine. Cred că asta este de fapt cel mai important lucru pentru mine din acest proces de coaching. Că am reusit să mă debarasez de multe poveri pe care le-am cărat mult timp după mine, crezând că așa trebuie și așa ”mi-e dat” și că nu am de ales. Și e minunat acest sentiment de eliberare, de schimbare în bine.

Larisa Carmen Pop – eArome

Anamaria Marocico - Trainer Certificat in NLP (ABNLP)

Trainer

Eu sunt Anamaria Marocico, omul care te conectează pe tine cel de la exterior cu tine cel din interior.

Fiindcă am înţeles că totul în jurul meu poate duce la excelență, fac parte dintre trainerii de NLP care deschid drumul spre necesitatea de a utiliza Programarea Neuro-Lingvistica în carieră și în business. Totuși fac acest lucru dintr-o perspectivă personală astfel încât tu să primești ce este mai bun din ambele lumi, cele mai recente metode de gândire de succes în business și cele mai avansate abordări ale dezvoltării personale.

Lucrând cu mine, poți deveni un leader în mediul tău. Împreună găsim soluții clare și integritate în tot ceea ce faci. Cel mai mult îmi place că vei face schimbări și vei descoperi că realizarea obiectivelor este un proces ușor și fără efort.

Anamaria Marocico
Business Coach
Master Practician în
Time Line Therapy™ și Hipnoza
Trainer NLP (Programare Neuro-Lingvistica)

Vrei mindset de business?