Obții CLARITATE, Antrenezi FOCUSUL, Treci la ACȚIUNE

Curs Practician NLP, Time Line Therapy™, Coaching si Hipnoza

Începe acum să trăiești cu sens pentru tine

Cel mai eficient program de dezvoltare personală din România!

Acum poți să ai parte de cariera, relațiile, sănătatea, performanța și rezultatele la care ai visat mereu, urcându-ți viața la următorul nivel prin Cursul NLP Practitioner!

    Data: 8 – 16 Aprilie 2022;  11 Locuri libere!

”NLP este abilitatea de a-ți controla propriile stări mentale prin controlul propriului creier.”
Richard Badler - nlp - anamaria - marocico
Richard Bandler
co-creator NLP

Poate te-ai săturat să vezi în jurul tău oameni care parcă:

Care este secretul lor?

Cum gândesc acei oameni?

Cum reușesc să își planifice timpul?

Ce îi diferențiază?

La urma urmei, ziua are 24 de ore pentru toată lumea. Cum reușesc ei să le facă pe toate? 

Poate îți dorești și tu să dobândești rezultate excelente în carieră, în business, în familie, în cercul de prieteni, în relația de cuplu și o condiție fizică de apreciat.

Ei bine, a venit timpul să nu mai privești din exterior, ci să devii unul din acei oameni pe care obișnuiai doar să îi admiri! 

De ce? Pentru că se poate! Iar eu sunt aici pentru tine să te ajut în această direcție!

Una dintre axiomele NLP evidențiază faptul că dacă cineva poate să realizeze ceva, atunci poți și tu! Și acesta este adevărul!

Programarea neuro-lingvistică( NLP) este formată dintr-un set de instrumente puternice menite să te ajute să îți controlezi și programezi gândurile și emoțiile pentru a putea obține succesul în viață. 

Cum te voi ajuta?

Nlp-ul, Time Line Therapy, Hipnoza și Coaching-ul sunt cele mai puternice și eficiente modele de transformare umană disponibile în prezent, iar eu îți voi pune la dispoziție toate aceste unelte pentru a putea deveni cea mai bună versiune a ta.

Mai mult decât atât, acest curs nu este unul de informare, ci de transformare! Nu este un curs în care doar mă vei asculta pe mine cum vorbesc, ci este un curs experiențial în care vei trăi pe propria piele toate transformările și beneficiile tehnicilor puse la dispoziție și unde vei primi feedback în timp real.

Vei trece atât de bine prin acest set de instrumente și soluții de ultimă generație, încât la final vei fi capabil să ajuți și pe alții și vei fi certificat să o faci.

Îți vei cunoaște mintea, emoțiile și vei învăța cum să lucrezi cu ele pentru a obține rezultatele dorite de tine atât în business cât și pentru a-ți îmbunătăți relațiile și sănătatea.

"Până nu faci subconştientul conştient, îţi va conduce viaţa şi vei numi asta destin."
jung_gustav-anamaria-marocico-nlp
Carl Gustav Jung

Acest curs este pentru tine dacă:

Este timpul să preiei controlul asupra vieții tale și să primești uneltele necesare pentru a putea schimba ceea ce nu funcționează în viața ta.

Și dacă îți dorești să înveți toate acestea, fără ca să fie nevoie să citești zeci de cărți de dezvoltare personală și articole pe internet cu păreri contradictorii sau să cheltui mii de euro pe cursuri de specialitate, te invit la Cursul de NLP Practitioner care înglobează tot ceea ce ai nevoie.

„Draga Anamaria, inainte sa vin la tine la coaching am avut o idee despre coaching, dar acum dupa ce am fost la 4 intalniri cu tine imi dau seama ca ce stiam inainte despre coaching era numai varful icebergului. Stiam ca am anumite blocaje mentale care se manifestau in anumite situatii si de care vroiam sa scap si m-ai ajutat sa scap de ele. Insa partea cea mai tare a fost cand am descoperit impreuna blocaje de care nu eram constient, care odata scoase la lumina parca au disparut de pe o zi la alta. Dupa prima sesiune am inceput sa respir fizic mai usor, nu as fi crezut ca am in cap blocaje care ma afecteaza fizic asa de tare, eu care ma consideram intotdeauna un om echilibrat si fara probleme din astea :). Acum dupa 4 sesiuni ajung in anumite situatii in care inainte ma pierdeam sau ma enervam acum sunt super relaxat si prezent in moment. Parca totul a devenit mult mai clar, mult mai focusat. Consider ca fiecare persoana care vrea sa obtina in viata asta ceva mai mult decat sa supravietuieasca de pe o zi pe alta are nevoie de un coach si are nevoie de un coach bine pregatit, exact ca si tine. Multumesc frumos!”
Botond Peres
Designer

Ce vei primi?

curs-nlp-practician

Acest curs nu este pentru tine dacă:

Vreau să mă asigur că acest curs este potrivit pentru tine și pentru că sunt locuri limitate, ofer posibilitatea de a participa la o ședință online GRATUIT. ÎMPREUNĂ hotărâm dacă este cea mai potrivită alegere pentru tine.
curs-nlp-anamaria-marocico

PROGRAM CURS:

 • Modelul comunicarii NLP;
 • Acuitate senzorială;
 • Rapport – arta comunicarii;
 • Sisteme de reprezentare – cele 5 simțuri;
 • Meta Model – arta de a pune întrebările bune;
 • Tipare lingvistice;
 • Ierarhia ideilor;
 • Ancorare – reflex condiționat;
 • Metafore și reformulări;
 • Integrarea părților –  rezolvă conflictele interioare;
 • Obiective SMART;
 • Time Line Therapy™;
 • Life and Business Coaching;
 • Hipnoză.
„A fost de fapt vorba despre a înțelege și a privi altfel lucrurile din viața mea, de a-mi clarifica eu mie ce vreau și ce am de făcut ca să ajung acolo, înlăturând lucruri și obiceiuri care nu îmi sunt de folos și alegând să mă concentrez pe acele aspecte, acțiuni, comportamente, idei și mentalități care mi se potrivesc și îmi sunt utile. Prin intermediul Anei și datorită ei, am ALES să ies sau, mai bine zis, să îmi lărgesc zona de confort. Am ajuns să fac lucruri de care înainte mă temeam să le fac sau care îmi ridicau probleme. Ba mai mult, am ajuns să realizez că de fapt puteam să le fac și înainte foarte bine, doar că nu le făceam pentru că alesesem să cred că nu sunt suficient de bună pentru asta. Lucrând cu Ana, am schimbat multe convingeri limitatoare pe care le aveam, le-am anulat și le-am înlocuit cu altele benefice pentru mine. Cred că asta este de fapt cel mai important lucru pentru mine din acest proces de coaching.”
Larisa Carmen Pop

Eu sunt Anamaria Marocico, persoana care te conectează pe tine, cel din exterior, cu tine cel din interior.

Performance Business Coach
NLP Trainer (Programare Neuro-Lingvistică)
Master Practician în Time Line Therapy™ și Hipnoza

De-a lungul carierei mele, am trecut de la regizor de teatru la consultant de marketing și jurnalist. Toate aceste joburi le-am făcut cu pasiune pentru oameni, dragoste pentru ei și dorința de a înțelege alegerile pe care le fac în viață.

Am avut oportunitatea de a mă conecta cu oameni din diferite arii și am descoperit cum putem influența în mod conștient ce se întâmplă în viața noastră. Am înțeles cum oamenii influențează oameni, cum informația este transmisă și cum această informație poate influența acțiunile noastre și comportamentele noastre.

Pasiunea pentru cunoaștere m-a adus în contact cu Programarea Neuro-Lingvistică, școală care mi-a oferit toate instrumentele necesare pentru a dezvolta programe de succes pentru aceia dintre noi care își doresc să creeze echilibru și bunăstare în viață.

Aceste instrumente ne ajută să obținem acele obiective pe care ni le-am setat pentru noi înșine, indiferent că sunt de ordin material, spiritual sau pur și simplu de a trăi o viață mai bună.

Și de atunci, mi-am găsit locul și direcția în viață. Am absolvit cu entuziasm toate nivelurile de certificare NLP, acum fiind trainer și coach de NLP acreditat de către The American Board of Neuro Linguistic Programming. M-am specializat în zona de business, fiind locul unde “mă simt acasă”.

Colaborează cu mine

Am fost curioasă întotdeauna să descopăr de ce facem ceea ce facem și care este motivația din spatele realizărilor noastre. M-a pasionat dintotdeauna să ajut oamenii să își descopere potențialul, să își depășească blocajele și să realizeze succes și bunăstare în viața, cariera sau business-urile lor.

Sunt omul care te ajută să deschizi ochii şi să-ți imaginezi idealul. Te ajut şi te îndrum spre deblocarea succesului interior, fiindcă îți dezvolți flexibilitatea și tăria emoțională pentru a răspunde în mod corespunzător și creativ la evenimente și schimbările care se produc în carieră și în viața ta.

Te învăţ cum să gestionezi cu succes stări emoționale și cum să alegi conștient starea care se potrivește contextului în care te afli.

Lucrând cu mine, poţi deveni exemplul care aliniază valorile în mediul tău. Împreună găsim soluţii clare și integritate în tot ceea ce faci.

Fiindcă ştiu cât de importante sunt valorile tale şi fiindcă ştiu cât de important este pentru tine să ai un business, o carieră şi o viaţă conform potenţialului tău, îţi ofer acces la strategii de succes, ecologice și în congruență cu valorile tale.

Cel mai mult îmi place că vei face schimbări și vei descoperi că realizarea obiectivelor este un proces ușor și fără efort.

Sunt omul care te conectează pe tine cel de la exterior cu tine cel din interior.

Investiția ta

Individual
 • Pachet pre-studiu – 20 de ore de înregistrări audio.
 • 4 certificări recunoscute internațional: NLP, Time Line Therapy© , Hipnoză și Business&Life Coaching.
 • 8 zile (64 de ore) de curs intensiv.
 • Coffee Break-uri pe parcursul celor 8 zile.
   1600 Euro
Cu Însoțitor
 • Pachet pre-studiu – 20 de ore de înregistrări audio.
 • 4 certificări recunoscute internațional: NLP, Time Line Therapy© , Hipnoză și Business&Life Coaching.
 • 8 zile (64 de ore) de curs intensiv.
 • Coffee Break-uri pe parcursul celor 8 zile.
  1400 Euro*

   *Dacă mai vii cu cineva, beneficiați fiecare de același pachet la acest preț preferențial.

Ce spun oamenii care au colaborat cu mine

„Nu ma foloseam de posibilitatile din viata mea. Ma invarteam in jurul cozii. Munceam ca sa nu gandesc. Ma simteam pierdut in spatiu. Prima intalnire one-on-one? Nu am inteles mai nimic din vorbe, dar intrebarile m-au bulversat. Dupa prima constientizare, care erau de fapt doua, deodata, mi-am dat seama ca nu functionez bine, pentru ca nu functionez pe principiile mele. Acum ma simt Eliberat. Mai constient. Cu mai multe placeri zilnice, gasesc in fiecare zi placere in ceva nou. A inceput aventura. Faptic, nu am schimbat nimic. Si nici nu vreau pana cand nu-mi clarific gandurile. Nu are rost. Dar am introdus treptat anumite practici invatate: feedback la evenimentele negative, scopuri si pentru mici activitati, si cel mai important: sa ma intreb daca imi foloseste sau nu, daca chiar conteaza pentru mine, este sau nu important pentru mine – orice.”
Raul Huros