Obții CLARITATE, Antrenezi FOCUSUL, Treci la ACȚIUNE

Coaching de Grup

La început de 2022 schimbăm tonul!

Din 14 ianuarie 2022

 

Mi-am propus să creez un Program de 6 săptămâni de coaching de grup în care să identificăm împreună emoțiile prezente nedorite, convingerile care nu ne folosesc și să lucrăm cu o serie de instrumente menite să ne scoată din acest vârtej al inconstanței pentru a funcționa la capacitate maximă spre rezultate constante și cu sens în viața noastră. 

Business teamwork join hands together

începem 2022 aliniați cu noi înșine!

Program exclusiv online – ne vedem în fiecare vineri, de la 18:00 la 21:00

adult
 
 
Faci ceea ce trebuie să faci și nu faci ceea ce vrei să faci. Sună cunoscut?

De multe ori avem tendința de a lăsa pe planul doi ceea ce ne dorim și mergem înainte cu niște credințe adoptate de la alții despre ce ar trebui să facem. Respingem toată viața niște lucruri și ajungem să le facem, respingem ce faceau părinții noștri și exact același lucru îl facem și noi.

Cum se întamplă lucrurile acestea fără ca noi să ne dăm seama?

Ei bine, gândindu-ne că nu vrem să facem un lucru trimitem atenție și energie în acea direcție, iar situația respectivă nu întârzie să se manifeste în viața noastră. Apare din ce în ce mai mult “trebuie”, iar energia pe care vrem să o investim în noi este din ce în ce mai scăzută.

 

 
Și totuși, o problemă identificată corect și conștientizată cu adevărat e pe jumătate rezolvată!

Folosind tehnicile și intrumentele de NLP, poți ajunge la rădăcina problemei.
Și aceasta, în momentul în care este rezolvată, face ca totul în viață să se reașeze ca un puzzle. 

photo-1493219686142-5a8641badc78

Care este problema ta cea mai mare și cât te costă să o lași nerezolvată?

Întrerupe acest tipar și începe să trăiești viața pe care ți-o dorești. Înlocuiește cuvântul “trebuie” cu “vreau”!

”NLP este abilitatea de a-ți controla propriile stări mentale prin controlul propriului creier.”
Richard Badler - nlp - anamaria - marocico
Richard Bandler
co-creator NLP

Învață cum să ieși din aceste stări cu strategii simple, dar eficiente.

businessman

De pe 14 Ianuarie începem împreună să identificăm comportamentele care ne conduc spre rezultate inconstante și blocaje și mai apoi să învățăm instrumentele necesare și resursele interioare care să ne conducă spre excelență în toate ariile vieții.

Timp de 6 săptămâni ne vom cunoaște, vom descoperi și ne vom asuma responsabilitatea pentru unde suntem acum în viața noastră. Mai apoi vom învăța să dăm drumul bagajelor emoționale care nu ne susțin și să ne setăm obiective cu sens pentru noi și să avem la îndemână instrumente pe care să le utilizăm constant pentru a ne îmbunătăți calitatea vieții.

„Categoric,‌ ‌imi‌ ‌place‌ ‌mai‌ ‌mult‌ ‌viata‌ ‌de‌ ‌acum‌ ‌decat‌ ‌viata‌ ‌de‌ ‌pe‌ ‌care‌ ‌o‌ ‌traiam‌ ‌inainte‌ ‌de‌ ‌a‌ ‌incepe‌ ‌ procesul‌ ‌de‌ ‌coaching.‌ ‌Traiam‌ ‌foarte‌ ‌mult‌ ‌in‌ ‌trecut‌ ‌si‌ ‌simteam‌ ‌ca‌ ‌mi-am‌ ‌pierdut‌ ‌directia‌ ‌in‌ ‌ceea‌ ‌ce‌ ‌doresc‌ ‌sa‌ ‌fac.‌ ‌Valuri‌ de‌ ‌ganduri‌ ‌ma‌ ‌napadeau‌ ‌si‌ ‌era‌ ‌din‌ ‌ce‌ ‌in‌ ‌ce‌ ‌mai‌ ‌coplesitor.‌ ‌Cu‌ ‌cat‌ ‌incercam‌ ‌sa‌ ‌ma‌ ‌mobilizez,‌ ‌sa‌ ‌fac‌ ‌lucruri,‌ ‌ cu‌ ‌atat‌ ‌mai‌ ‌mult‌ ‌ma‌ ‌adanceam‌ ‌in‌ ‌problema.‌ ‌Imi‌ ‌faceam‌ ‌tot‌ ‌felul‌ ‌de‌ ‌scenarii‌ ‌in‌ ‌minte,‌ ‌care‌ ‌deveneau‌ ‌din‌ ‌ce‌ ‌in‌ ‌ce‌ ‌mai‌ ‌obositoare‌ ‌si‌ coplesitoare.‌ ‌‌A‌ ‌“ma‌ ‌plange”‌ ‌a‌ ‌devenit‌ ‌un‌ ‌lucru‌ ‌normal‌ ‌si‌ ‌obisnuit‌ ‌si‌ ‌vedeti,‌ ‌voi,‌ ‌asta‌ ‌ma‌ ‌impiedica‌ ‌sa‌ ‌am‌ ‌ claritate.‌ ‌Aveam‌ ‌impresia‌ ‌ca‌ ‌toata‌ ‌lumea‌ ‌e‌ ‌impotriva‌ ‌mea,‌ ‌eram‌ ‌incordata‌ ‌si‌ ‌obosita‌ ‌de‌ ‌a‌ ‌duce‌ ‌pe‌ ‌umeri‌ ‌ toooata‌ ‌acea‌ ‌povara.‌ ‌ Pana‌ ‌intr-o‌ ‌zi‌ ‌cand‌ ‌am‌ ‌avut‌ ‌curajul‌ ‌sa‌ ‌spun‌ ‌STOP‌‌,‌ ‌sa‌ ‌iau‌ ‌legatura‌ ‌cu‌ ‌Anamaria‌ ‌Marocico‌ ‌in‌ ‌ vederea‌ ‌inceperii‌ ‌procesului‌ ‌de‌ ‌coaching.‌ ‌ Acum‌ ‌ma‌ ‌felicit.!‌ ‌A‌ ‌fost‌ ‌cea‌ ‌mai‌ ‌buna‌ ‌alegere‌ ‌si‌ ‌una‌ ‌dintre‌ ‌cele‌ ‌mai‌ ‌bune‌ ‌investitii‌ ‌in‌ ‌procesul‌ ‌ meu‌ ‌de‌ ‌maturizare,‌ ‌dezvoltare‌ ‌personala‌ ‌si‌ ‌profesionala.‌” ​
Corina Pop

Ce obții dintr-un program de coaching de grup? Ce rezultate ajungi să ai?

Împreună învățăm să fim 100% responsabili de rezultate!

Acest program nu este pentru tine dacă:

Atunci, ești gata să renunți la lucrurile care te-au reținut în trecut și pregatit pentru noul TU!

„A fost de fapt vorba despre a înțelege și a privi altfel lucrurile din viața mea, de a-mi clarifica eu mie ce vreau și ce am de făcut ca să ajung acolo, înlăturând lucruri și obiceiuri care nu îmi sunt de folos și alegând să mă concentrez pe acele aspecte, acțiuni, comportamente, idei și mentalități care mi se potrivesc și îmi sunt utile. Prin intermediul Anei și datorită ei, am ALES să ies sau, mai bine zis, să îmi lărgesc zona de confort. Am ajuns să fac lucruri de care înainte mă temeam să le fac sau care îmi ridicau probleme. Ba mai mult, am ajuns să realizez că de fapt puteam să le fac și înainte foarte bine, doar că nu le făceam pentru că alesesem să cred că nu sunt suficient de bună pentru asta. Lucrând cu Ana, am schimbat multe convingeri limitatoare pe care le aveam, le-am anulat și le-am înlocuit cu altele benefice pentru mine. Cred că asta este de fapt cel mai important lucru pentru mine din acest proces de coaching.”
Larisa Carmen Pop

Despre mine

Eu sunt Anamaria Marocico, persoana care te conectează pe tine, cel din exterior, cu tine cel din interior.

Performance Business Coach
NLP Trainer (Programare Neuro-Lingvistică)
Master Practician în Time Line Therapy™ și Hipnoza

De-a lungul carierei mele, am trecut de la regizor de teatru la consultant de marketing și jurnalist. Toate aceste joburi le-am făcut cu pasiune pentru oameni, dragoste pentru ei și dorința de a înțelege alegerile pe care le fac în viață.

Am avut oportunitatea de a mă conecta cu oameni din diferite arii și am descoperit cum putem influența în mod conștient ce se întâmplă în viața noastră. Am înțeles cum oamenii influențează oameni, cum informația este transmisă și cum această informație poate influența acțiunile noastre și comportamentele noastre.

Pasiunea pentru cunoaștere m-a adus în contact cu Programarea Neuro-Lingvistică, școală care mi-a oferit toate instrumentele necesare pentru a dezvolta programe de succes pentru aceia dintre noi care își doresc să creeze echilibru și bunăstare în viață.

Aceste instrumente ne ajută să obținem acele obiective pe care ni le-am setat pentru noi înșine, indiferent că sunt de ordin material, spiritual sau pur și simplu de a trăi o viață mai bună.

Și de atunci, mi-am găsit locul și direcția în viață. Am absolvit cu entuziasm toate nivelurile de certificare NLP, acum fiind trainer și coach de NLP acreditat de către The American Board of Neuro Linguistic Programming. M-am specializat în zona de business, fiind locul unde “mă simt acasă”.

Sesiune BONUS cu Katalin Orosz

Katalin are o carieră impresionantă în dezvoltarea multor business-uri de renume. 

Ca Director de Marketing, a reușit să tripleze profiturile benzinăriilor MOL, a făcut parte din echipa de managementul schimbării la Autonet, și după un Masters in Business Administration în Montreal, Canada, a condus echipa de la Nestle, Toronto pentru a atinge obiectivele anuale in doar 8 luni.

Acum lucrează împreună cu CEO-uri și proprietari de business-uri din România si ii ajută să schimbe dialogul de la CE la CUM, pentru a cîștiga mai mult timp pentru a face ceea ce le aduce mai multă fericire și echilibru.

În cadrul programului, Katalin, adepta unei metodologii clare și structurată, va oferi într-o sesiune de 3 ore, strategii clare despre cum ajungem de la OBIECTIV la REZULTAT, dintr-o stare de sens pentru noi.

 

curs-nlp
„Draga Anamaria, inainte sa vin la tine la coaching am avut o idee despre coaching, dar acum dupa ce am fost la 4 intalniri cu tine imi dau seama ca ce stiam inainte despre coaching era numai varful icebergului. Stiam ca am anumite blocaje mentale care se manifestau in anumite situatii si de care vroiam sa scap si m-ai ajutat sa scap de ele. Insa partea cea mai tare a fost cand am descoperit impreuna blocaje de care nu eram constient, care odata scoase la lumina parca au disparut de pe o zi la alta. Dupa prima sesiune am inceput sa respir fizic mai usor, nu as fi crezut ca am in cap blocaje care ma afecteaza fizic asa de tare, eu care ma consideram intotdeauna un om echilibrat si fara probleme din astea :). Acum dupa 4 sesiuni ajung in anumite situatii in care inainte ma pierdeam sau ma enervam acum sunt super relaxat si prezent in moment. Parca totul a devenit mult mai clar, mult mai focusat. Consider ca fiecare persoana care vrea sa obtina in viata asta ceva mai mult decat sa supravietuieasca de pe o zi pe alta are nevoie de un coach si are nevoie de un coach bine pregatit, exact ca si tine. Multumesc frumos!”
Botond Peres
Designer

Colaborează cu mine

Am fost curioasă întotdeauna să descopăr de ce facem ceea ce facem și care este motivația din spatele realizărilor noastre. M-a pasionat dintotdeauna să ajut oamenii să își descopere potențialul, să își depășească blocajele și să realizeze succes și bunăstare în viața, cariera sau business-urile lor.

Sunt omul care te ajută să deschizi ochii şi să-ți imaginezi idealul. Te ajut şi te îndrum spre deblocarea succesului interior, fiindcă îți dezvolți flexibilitatea și tăria emoțională pentru a răspunde în mod corespunzător și creativ la evenimente și schimbările care se produc în carieră și în viața ta.

Te învăţ cum să gestionezi cu succes stări emoționale și cum să alegi conștient starea care se potrivește contextului în care te afli.

Lucrând cu mine, poţi deveni exemplul care aliniază valorile în mediul tău. Împreună găsim soluţii clare și integritate în tot ceea ce faci.

Fiindcă ştiu cât de importante sunt valorile tale şi fiindcă ştiu cât de important este pentru tine să ai un business, o carieră şi o viaţă conform potenţialului tău, îţi ofer acces la strategii de succes, ecologice și în congruență cu valorile tale.

Cel mai mult îmi place că vei face schimbări și vei descoperi că realizarea obiectivelor este un proces ușor și fără efort.

Sunt omul care te conectează pe tine cel de la exterior cu tine cel din interior.

Ce spun oamenii care au colaborat cu mine

„Nu ma foloseam de posibilitatile din viata mea. Ma invarteam in jurul cozii. Munceam ca sa nu gandesc. Ma simteam pierdut in spatiu. Prima intalnire one-on-one? Nu am inteles mai nimic din vorbe, dar intrebarile m-au bulversat. Dupa prima constientizare, care erau de fapt doua, deodata, mi-am dat seama ca nu functionez bine, pentru ca nu functionez pe principiile mele. Acum ma simt Eliberat. Mai constient. Cu mai multe placeri zilnice, gasesc in fiecare zi placere in ceva nou. A inceput aventura. Faptic, nu am schimbat nimic. Si nici nu vreau pana cand nu-mi clarific gandurile. Nu are rost. Dar am introdus treptat anumite practici invatate: feedback la evenimentele negative, scopuri si pentru mici activitati, si cel mai important: sa ma intreb daca imi foloseste sau nu, daca chiar conteaza pentru mine, este sau nu important pentru mine – orice.”
Raul Huros