Ce am putea realiza împreună chiar dacă nu ne cunoaștem? – Ask Ana @Quantum Minds

În ultima vreme aud tot mai des: 

Oare tu ai rezolvat tot ce aveai de rezolvat?

Ai cumva toată încrederea din lume și reușești în tot ceea ce îți propui? 

Răspunsul s-ar putea să te uimească. Citește în continuare.

Mi-a ieșit de curând în față o oglindă pe care am tot pus-o deoparte și pe care în contextul acestor zile nu am mai avut nici o altă șansă decât să o privesc în față și să decid ce aleg să fac cu ea. 

Ani întregi am tot avut această senzație despre mine că am nevoie de toate diplomele din lume pentru a profesa. Asta pentru că îmi doream să fiu prezentă, să am încredere în mine, să îmi placă ce fac sau ce muncesc, și să îmi aducă și satisfacții, fie ele de ordin personal sau financiar. 

Cum am procedat?

Am tot amânat să fac lucruri, am tot amânat să fiu prezentă să muncesc, am tot amânat să cresc, să mă dezvolt, să fiu. În schimb, am stat bine mersi într-un loc în care mă năpădeau toate frustrările din lume și nu aveam suficient niciodată. Îți sună familiar?

Și așa oglinda a revenit. 

Se întâmplă să o tot pun deoparte deja de vreun an de zile de când mă străduiesc să îmi găsesc locul în această nișă a coaching-ului și a trainingului. 

M-am străduit în acest an să îmi fac avatarul de client, adică să găsesc acel client care are nevoie cel mai mult de serviciile mele și pentru care eu sunt prezentă să dau TOT pentru ca el să producă rezultate semnificative în viața lui.

Scriu asta pentru că am auzit des în ultima vreme:

oare tu ai rezolvat tot ce era de rezolvat, 

oare tu ai toată încrederea din lume și reușești în tot ceea ce îți propui? 

Acum răspunsul s-ar putea să te surprindă. 

Pregătește-te!

Răspunsul meu este un mare NU!

Asta este ceea ce îmi vine în minte de fiecare dată – NU!

Dar cu toate acestea, tocmai pentru că știu că NU, mă ambiționez și continui mai departe. 

Asta mă motivează să zic DA la provocări, să ard corăbii, să creez constant noi moduri de a livra instrumente, tehnici, de a îmbunătăți și de a schimba, constant și constant. 

Mi-am dat o provocare în urmă cu câteva luni să îmi eliberez timpul, să fiu mai prezentă în viața mea și în familia mea și lângă copiii mei (e o provocare continuă și minunată). 

În acest timp dedicat mie, am pus pe foaie cel mai frumos instrument. 

Adevărul este că am fost atât de mândră de ce am pus acolo pe foaie, încât, am avut acel sentiment interior de parcă e ”the right thing to do”. 

Ai avut vreodată o idee și ai știut instant cumva că aceea era cea mai bună idee? 

Așa a fost la mine creația acestui produs minunat de șase săptămâni în care îmi doresc să văd oameni cum produc schimbări, râd, se bucură de aha-uri, de provocări, de rezultate, de schimbarea produsă, de viață. 

După ce am conceput tot, a revenit oglinda cu gânduri precum: oare este ceea ce le trebuie oamenilor?

O voce interioară mă întreba: tu, care mai ai de rezolvat lucruri, poți să fii acolo să lucrezi cu ei, dacă nu le-ai rezolvat pe toate în propria ta viață?

Am decis să o privesc azi și să zic un mare DA! 

Și am îmbrățișat asta pentru că schimb lucruri în viața mea în timp ce le schimbi și tu, dau drumul la bagaje emoționale în timp ce le dai și tu, pun obiective împreună cu tine, facem strategii pe care să le obținem împreună. 

Trăim împreună și reușim să aducem sens vieții noastre împreună.

Despre asta este să îți #Redescoperi Resursele

Din 29 Noiembrie începem împreună să identificăm comportamentele care ne conduc spre rezultate inconstante și blocaje și mai apoi să învățăm instrumentele necesare și resursele interioare care să ne conducă spre excelență în toate ariile vieții.

Participă la programul ✨Deblochează-ți Resursele Interioare!✨ și descoperă o serie de instrumente menite să te ajute să funcționezi la întregul tău potențial! Îți vei mulțumi mai târziu pentru această alegere în care atât tu, cât și echipa ta și chiar întreg business-ul aveți doar de câștigat!

Înscrie-te în program și începe să trăiești viața pe care ți-o dorești!

Ai o întrebare despre ceea ce înseamnă dezvoltarea personală sau coaching? Ai citit ceva și ești curios cum se pune în aplicare? Vrei să afli mai multe informații despre NLP, despre strategii, valori, motivație personală? Pune întrebări în Comunitatea Quantum Minds de pe Facebook și noi îți vom răspunde într-un viitor podcast.

Leave a Reply